Geen volgende reünie !

Er zijn in de afgelopen jaren weer meer “lost souls” gevonden en er melden zich ook leerlingen aan uit eerdere en latere jaren dan die van de reünie 2005. Nog niet alle gegevens zijn bijgewerkt op de website.

Het is steeds de bedoeling geweest 5 jaar na de reünie in april 2005 een herhaling te organiseren. April 2010 is echter voorbij en het is er helaas niet van gekomen en ik ben bang dat het er ook niet meer van komt.

Ik had besloten te stoppen met de website maar er heeft zich een nieuwe webmaster gemeld (Gilles Rijsdijk) die de site gaat overnemen. De website blijft dus in de lucht. Mail wordt naar de nieuwe webmaster gestuurd. Ik blijf bereikbaar via de nieuwe webmaster.

John Rapmund

Een gedachte over “Geen volgende reünie !

1. Hoi Gilles,
    Jouw naam herken ik wel. Ik denk dat wij zo ongeveer op dezelfde tijd op de Zomerlandschool hebben gezeten. Zat jij niet in de klas met mijn broer Eddy van den Akker? (Die is trouwens op de renunie geweest). Ik behoor tot één van de allereerste leerlingen die direct na de opening naar deze school is gegaan, in de klas van Meester Bleeksma. Nog steeds denk ik met heel veel plezier terug aan de 2 laatste schooljaren die ik op deze school heb doorgebracht. Als er in de toekomst nog eens activiteiten zullen zijn voor de oud leerlingen, zou ik daar graag over worden geinformeerd.
    Alvast een hartelijke groet (uit België – Wallonië, waar ik nu woon),
    Nellie van den Akker