Juffrouw Menk (Eri Haage)

Hoi John,

Jammer dat ik niet aanwezig kan zijn op de reünie. Helaas kan ik me heel weinig herinneren van de tijd op de Zomerlandschool. Het was ook maar anderhalf jaar dat ik daar werkte. Wat ik me van het tweede jaar nog wel herinner is dat het lokaal rook naar de sinaasappels, die ik de hele dag door at ( vanwege mijn zwangerschap ). Maar namen zeggen me na 43 jaar niets meer. Je schreef over je ouderlijk huis vlak bij mij. Ik woon hier pas 5 jaar dus we zullen niet langs elkaar heen gelopen zijn. Ik woonde in 1962 op de Weteringsingel en verhuisde later naar de P.C. Hooftsingel.

Nog steeds heb ik de site van de school niet bezocht. Ik zal het zo spoedig mogelijk doen. Misschien frist dat mijn geheugen op.

Veel plezier op 23 april

Eri Haage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.