Voor wie ?

De reünie werd georganiseerd voor oud leerlingen uit de periode 1964 tot en met 1971 van de Zomerlandschool gevestigd aan de van Wijngaardenlaan 1 te Rotterdam.

Wie we allemaal hebben gevonden of wie we helaas niet hebben weten te traceren staat vermeld onder de button gezocht. De namenlijsten van de verschillende leerjaren blijven op de site bestaan als ook de pagina “nog gezocht”. Kom je iemand tegen die nog gezocht wordt, geef dan zijn adres door of laat hij of zij zich melden. Misschien wordt de reünie over een paar jaar herhaald en dan zit de betreffende persoon in ieder geval in het bestand.

Helaas hebben we oud leerlingen uit de eerdere schooljaren 1961 tot en met 1963 moeten teleurstellen. Deze leerlingen zaten maar maximaal 3 jaar op de school. Zij behoorden niet tot de doelgroep die we zochten. Dat spijt ons. Wat als initiatief begon voor één leerjaar groeide later uit tot meerdere leerjaren uit de periode 1964 – 1971 doordat uit deze leerjaren een aantal mensen zich hebben gemeld voor het moeilijke zoekwerk. Het zoeken naar personen was niet eenvoudig, vooral omdat er geen enkele basis bestond. Er waren geen leerling-lijsten meer aanwezig op de school. Alle namen die we hebben achterhaald kwamen vooral uit het geheugen van oud klasgenoten en van enkele oud leerkrachten. We wisten niet naar wie we moesten zoeken uit periode 1961-1963. We hebben het aantal schooljaren daarom ook beperkt om organisatorische redenen maar ook vanwege de capaciteit van het gebouw.

Wie we wel en niet hebben kunnen vinden staat op deze pagina

Een gedachte over “Voor wie ?

1. hallo ik ben jeannet kuis en heb ook op de zomerlandschool gezeten bij meneer bleeksma toen hoofd van de school.heb toen ook met het korfbalteam meegedaan zijn toen winnaar geworden hing toen een foto uit de krant in de school.moet tussen 1970 -1972 zijn geweest.als iemand wat weet graag reaktie heb namelijk niets uit mijn jeugd of kinderjaren.reakties sturen naar. jeannet100157@hotmail.com vast bedankt